Kassin kisoista tulla tupsahti serti Jamille. Mika Moilasen radat oli erittäin sopivia meille, suoria vauhdikkaita linjoja ja suorien päissä teknisiä vaikeita kohtia. Jamin etenemäkin oli ihan kohtuu nopea molemmilla radoilla. 4,06m/s ja 4,09m/s, vaikka käytössä on pysähdyskontaktit ja hyppärillä tuli ylimääräisiä mutkia. Agilityrata meni hienosti, Jami teki hienot nousukontaktit, haki hyvin esteitä ja kääntyi ohjauksen mukana pois väärältä putken päältä. Hyppärillä sähelsin alussa ja Jami meinasi mennä väärään putkeen ja tästä minun ohjaaminen kärsi ja seuraavalla suoralla sitten tippuikin yksi rima. Mutta loppupätkä oli tosi mukava, hyvin irtosi koira putkeen jolloin pääsin lähtemään edeltä loppusuoralla, johon oli väliin laitettu ansaksi aita poikittain suoraan nähden. Ihan loistavasti meni tuo loppu.Tulokset siis A-kisa -3,61s/sija 2/SERT-A, B-kisa 5vp/sija 8.

Piiu piti meidän kevään ryhmälle lauantaina tehotreenit. Käytiin perjantain hyppäriradan alkua läpi ja löydettiinkin siihen oikein toimivia ratkaisuja. Agilitytuomari Jari Tienhaarakin kävi välissä neuvomassa meitä. Sitten käytiin vielä ihan eri 28 esteen rata. Unohtelin tuolla radalla päätyssä aina, että mihin piti mennä, kun sinne taidettiin mennä kolmeen kertaan radan aikana. Koira teki jälleen hienosti töitä, ohjaaja sähelsi.

Saatiin Aava kotiin astutusreissulta maanantaina. Aava on nyt astutettu kolmeen kertaan, kaikki oli sujunut hyvin. Meinasivat vaan olla nuo omat koirat hieman sekaisin. Vaikka Jami on leikattu, se meni jostain syystä Aavasta ihan sekaisin ja vaan piippaili sille ja yritti vähän turhan innokkaasti mennä astumaan sitä ja Aava antoikin Jamille useampaan kertaan lähöt hirveän murinan kera. Nythän tuo tilanne on jo rauhoittunut.