Viikonloppuna koirat oli tallihommissa mukana ja kävivät myös molempina päivinä, meillä kyläilemässä olleen äitini, mukana hiihtämässä. Lauantai-iltana käytiin harjoittelemassa kotiläksyjä agilityhallilla. Otettiin eteenlähetystä aidoilla ja renkaalla, sitten vähän pujottelua ja kontakteja. Nopeat tehotreenit, saatiin koko halli omaan käyttöön. Lopuksi koirat sitten rälläsivät kahdestaan koko hallia ympäri lelut suussa.

Maanantaina kävin vetämässä agilitytreenit, mutta tiistaina meidän omat treenit oli peruttu pakkasen vuoksi. Keskiviikkona käytiin taas pyörällä Vietin agilitytreeneissä. Jamikin pääsi treenaamaan, koska ryhmästä oli porukkaa pois.

En muista oliko tuossa vain pelkkä muuri vai muuri ja aita peräkkäin. Fysiikanlabra on lamauttanut tältä päivää minun aivotoiminnan... 6-7 ja 12-13 käsi lähellä kehoa, koira kääntyy paremmin ja ohjaaja ei ohjaa väärälle esteelle. Seiskalle myös valssi. Pujottelun päähän valssi ja kuljetus putken oikeaan päähän. Esteelle nro 16 jaakotus. Tehtiin myös jälleen ohajukseen eroa mentäessä joko A:lle tai putkeen.

Tänään Aava kävi Akuutissa silmä-, lonkka-, kyynär- ja selkätarkastuksessa. Silmät todettiin terveiksi! Selkä, kyynärät ja lonkat myöskin terveiksi näin alustavasti. Akuutin eläinlääkäri Kaisa Wickströmin arvion mukaan mahdollisesti kyynärät tulisivat kennelliitosta nollana ja lonkat A:na. Selästä tulee vielä lausunto selkäspesialistilta. Halusin tuon selän tarkastuttaa, koska Aavalla on luonnontöpöhäntä ja sisaruksista ainakin yhdellä on häntämutka.

Kävinhän minä muuten perjantaina seuraamassa TOKO:n möllikisoja, näki vähän millaista siellä on. Oisinkohan ala-asteikäisenä Pörrön kanssa kisannut TOKO:n möllikisoissa. En kyllä ole varma, että oliko ne silloin edes kisat, mutta ainakin niistä jonkun arvostelun sai. Jos sitä joskus kokeilis noiden nykyistenkin kanssa, pitäisi Aavalle saada harjoitusta bh-koetta varten, vaikka tottis ja TOKOhan eivät ole täysin samanlaisia.